03
May

Un Cafè amb Clara Montesinos

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×

Divendres 20/05 a les 10.30h (10:00 acreditacions) a la seu central de PalmaActiva (espai @ 22), tindrà lloc “Un Cafè amb Clara Montesinos”

És molt el que sentim parlar sobre el “influencer màrqueting” o “màrqueting d’influència”, però què vol dir exactament, dóna resultats, en aquest cas podem mesurar-los? És important incloure-ho en la nostra estratègia de màrqueting?

El màrqueting d’influència està donant passos accelerats i segurs per posicionar-se entre una de les estratègies digitals preferides de les marques per tal d’aconseguir visibilitat en l’audiència desitjada i per aconseguir-ho, la marca busca i identifica als líders d’opinió, personalitats o fins i tot a els consumidors líders perquè ajudin a connectar-la de manera més natural i espontània amb el seu públic objectiu.

Clara Montesinos és publicista i periodista. Ha fet de la comunicació la seva passió i professió, on porta treballant més de quinze anys. Fa un any va decidir crear juntament amb altres socis una empresa relacionada amb el màrqueting i ajudar els publicistes i les marques a aconseguir major visibilitat d’una manera ràpida i efectiva. Influencity és una startup validada i a ple rendiment.

Hashtags: #ucainfluencity # Fdi16  

DESENVOLUPAMENT:

  • 10:00 – 10: 30h Acreditacions
  • 10.30 – 11: 30h Xerrada “Un Cafè amb Clara Montesinos”
  • 11:30 – 11: 45h Cafè i Networking entre els participants
  • 12:00 – 12: 30h Torn obert de preguntes

Inscripcions: http://bit.ly/UCAInfluencers

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×