Category: Taller

20
May

TecForFun

10
May

Tecn@prendo

Nosotros nos dedicamos a impartir clases de programación a niños de 5 años en adelante utilizando como soporte tablets y como herramienta ScratchJr.

El taller que vamos a impartir consta:

  • Introducción a ScratchJr ¿como le hablamos a un ordenador?
  • Como dar ordenes al programa para que se muevan las cosas.
  • Interactuamos con los objetos
  • Bucles y multimedia

Al no disponer de demasiado tiempo, nos limitaremos a facilitar ciertas guías a los niños que se presenten, y les ayudaremos a realizar las actividades que ellos prefieran.

El taller va dirigido a niños entre 5 y 10 años.

Sixt alquiler de coches facebook twitter google+

10
May

Educaplanet

Dispositivos al alcance de todos. Apps personalizables. Divertido y estimulante. Fácil de usar. Estimulación temprana. Ideal para los niños. Recomendado en educación especial.

Web facebook twitter

22
Apr

Escola Global

Escola global és una escola mallorquina d’educació estrangera. La nostra filosofia es basae en un mètode d’educació holística on els nins aprenen mentre es diverteixen. Combinam educació amb creativitat, sostenibilitat, permacultura, ecologia i tot plegat combinant l’anglès (llengua vinculant) amb el català i el castellà.

facebook twitter google+

15
May

Paperless

Paperless és una assesoria d’implementació de l'”oficina sense papers” o oficina digital, especialment dirigida a emprenedors, autònoms i pimes.  En els nostres tallers formatius d’aquestes tecnologies (firma electrònica, factura electrònica, certificats electrònics, dnie, e-administració),  de forma lúdica i sense tecnicismes, particulars i empreses coneixen i comprenen com funcionen, i les seves múltiples aplicacions. Amb l’Associació de Famílies Monoparentals de Balears (AFAMON) els feim amb dones, com a eines de conciliació, (administració electrònica) i superació de la bretxa digital. I amb els tallers per a nins d’aprender a programar vídeojocs, estimulam la seva inventiva i capacitat d’anàlisi. 

facebook twitter