Category: Moderador/a

16
May

Pancho Pérez

Publicista renegat amb ánima de programador i cor de dissenyador. aka: Technical Designer

twitter facebook google+ linkedin

 

13
May

María José García

María José García Doce, Coordinadora de Comunicación de la Radiotelevisión de les Illes Balears. (IB3). Postgrado “Experto Universitario en Marketing Digital y Community Management “ (UIB). Licenciada en Periodismo en  la Universitat de VIC.  Diplomatura de Turismo en  la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Postgrado “Experto Universitario en Protocolo y Ceremonial” en la Escuela Internacional de Protocolo de las Illes Balears. Postgrado en Gestión de Eventos, Organización de Congresos, Convenciones y Reuniones. Título propio de l’Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Desde el año 2006 (febrero) trabaja en el Departamento de Comunicación de IB3. Asumiendo la responsabilidad del departamento de Prensa y Protocolo. Desde el año 2012 se encarga de las tareas de Community Manager.

IB3 Televisió IB3 Ràdio IB3 Noticies
facebook twitter facebook twitter facebook twitter youtube google+ instagram
12
May

Alfonso Villar

CEO & Co-founder of PlaySpace.com

Alfonso loves to play online games since he was young. That’s why he began working for Internet Startups in 2006 as Project Manager for social networks, online communities, online games and virtual worlds or MMOs for Spain, France and Latin America. In 2011 he and Enrique Dubois (serial entrepreneur and CEO of the Spanish Incubator & Accelerator Mola.com) founded PlaySpace.com , a games company that brings traditional & casino multiplayer games to social networks, smartphones & tablets, focusing on the Spanish & Portuguese speaking countries. In less than two years, PlaySpace has achieved 6M registered users across 20 countries, with 7 games on Facebook, iOS and Android platforms. He is also teacher of Game Project Management at the Design School of the Balearic Islands (EDIB).

Web twitter linkedin

12
May

Jordi Cubain

Jordi Cubain: estratega, publicista i mestre Jedi. Especialista en idees, transmedia, branded content i Storytelling.
CEO de Mklab, Laboratori d’Idees
Jordi Cubain Mklab
twitter twitter
08
May

Patricia Bárcena

Social Media Strategist i PR 2.0

CEO de Sozialmas i Co-fundadora de Botize

Amb seccions sobre Social Media a 3 ràdios (Última Hora Radio, Radio Manía i Informatius d’IB3Ràdio) i columna en el diari Última Hora dintre del setmanari sobre turisme i economia ‘El Económico’.

Amb experiència de 5 anys en el sector, formadora en diferents programes com Eureka, Yuzz y Postgrau de la UIB i ponent en Congrés Nacional de Qualitat Turística d’Argentina.

facebook twitter linkedin instagram

04
May

Iñaki Huerta

Iñaki Huerta és un professional del màrqueting online amb un perfil màrqueting-tècnic molt orientat a l’empresa i centrat en els resultats. Té una alta especialització en dues vies molt distintes per les quals entendre Internet: “Màrqueting Online” i “Programació i desenvolupament web“. Això el situa en una posició privilegiada, per poder abarcar disciplines amb una forta càrrega tècnica de base i dur-les cap al negoci de forma directa i natural. Tant l’Analítica Web com el SEO, són dos clars exemples d’aquest tipus de disciplines.

Du ja més de 8 anys en projectes online 100% orientats a negoci, de distinta envergadura i objetius. Havent treballat en diferents portals de Grupo Intercom i multitud de negocis de Grupo Planeta, LetsBonus, vàries línees àrees, grups hotelers i d’eCommerce, les seves responsabilitats tambié han estat molt heterogènees i enriquidores: passant tantt per la maquetació, programació de sites web i la direcció d’equips, com pel SEO, l’Analítica Web, el CRO i el Performance Marketing.

Actualment treballa com a consultor independent de màrqueting online per a distintes marques i agències. Al mateix temps és professor en diferents programes i màsters especialitzats. Iñaki és també conegut com a “ikhuerta” o “@ikhuerta“, per ser la persona que hi ha darrera de ikhuerta.com, un blog de referència a Espanya especialitzat en Analítica Web, SEO i desenvolupador Web orientat a negoci.

Web twitter linkedin