IB-RED

Col·laborador / Colaborador

IB-RED, fundada en 2007 a Pollença, és una operadora de telecomunicacions que proveeix serveis d’Internet i telefonia mitjançant una infraestructura pròpia, gràcies a la tecnologia basada amb enllaços per senyal digital 4G (TD-LTE) WiMAX i fibra òptica. Som pioners en el desplegament de la primera xarxa 4G per a àmbit rural a Balears.
La nostra missió és donar solució a les necessitats d’accés a Internet i telefonia de particulars i empreses, en llocs de difícil accés geogràfic o zones amb poca cobertura per part dels operadors tradicionals.

facebook twitter

IB-RED

Colaborador

IB-RED, fundada en 2007 en Pollença, es una operadora de telecomunicaciones que provee servicios de Internet y telefonía mediante una infraestructura propia, gracias a la tecnología basada en enlaces por señal digital 4G (TD-LTE) WiMAX y fibra óptica. Somos pioneros en el despliegue de la primera red 4G para ámbito rural en Baleares.

Nuestra misión es dar solución a las necesidades de acceso a Internet y telefonía de particulares y empresas, en lugares de difícil acceso geográfico o zonas con poca cobertura por parte de los operadores tradicionales.