15
May

BALEARS FA CIÈNCIA: Des del ParcBit, a la Fira d’Internet

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email 0 0 Flares ×

El dissabte 16, “Balears fa ciència” posarà la Fira d’Internet davant els micròfons d’IB3 Ràdio, gràcies a l’envelat col·locat a l’entrada del Centre Empresarial Son Espanyol, al ParcBit. Des d’aquest punt, vos explicaran moltes de les activitats, tallers i taules rodones que allà s’hi faran, durant tot el cap de setmana, dirigides a tota casta de públic, amb l’objectiu d’acostar la xarxa a la ciutadania i que Internet esdevengui un recurs accessible per a tothom, superant, així, qualsevol tipus d’escletxes digitals.
A partir de les 11 hores, i per començar el programa, amb Miquel Bernat, director gerent de la Fundació Bit, es farà un repàs de l’agenda d’activitats que es fan el cap de setmana al ParcBit. A continuació, dins l’espai Bons Aliments, Marco Dibella, cuiner d’Escola Global del ParcBit, contarà quins menjars ofereixen des de la Fira d’Internet.

Passat migdia, es farà una tertúlia per tractar diversos aspectes relacionats amb la Fira d’Internet i xerrar amb especialistes en social media, xarxes socials i empreses que es dediquen a l’avanç de la tecnologia web 2.0 i a l’intercanvi de continguts generats per als usuaris. Participaran Massimo Favieri de l’empresa Let it Guide; Xavier March, responsable de Refineria Web; Marcelino Luna, vicepresident de RetroMallorca i Ernesto Fernández, fundador de l’empresa Charman&Place.

A les 13 hores, es farà una altra tertúlia, en aquest cas amb responsables de diversos tallers infantils que s’han preparat aquest cap de setmana per promoure l’ús d’Internet entre els infants. Es conversarà amb responsables d’iKidsfuture, LEGO, Tecn@aprendo i Educaplanet.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet, cada dissabte, a IB3 Ràdio, entre les 11 i 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i a la vegada entretenir, gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Es poden fer comentaris al Twitter @BalearsFCiencia i al Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic balearsfaciencia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email 0 0 Flares ×
Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *